Med modifiseringen av septemberplaten på fredag, har jeg ingen spørsmål om at noen av dere kan være forberedt på å ta steget samt skall ut på en ny bil.
Så kredittscore til Ford for uttalelsen forrige uke av en skrapordning. For å være ærlig, har vi ikke hatt mye å rose Storbritannias mest solgte kjøretøymerke for sent; Det hadde ingen vinnere på noen måte i våre nye kjøretøypriser i år. Imidlertid som et opportunisme fra PR, var tidspunktet for denne nyheten perfekt.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Ford kunngjør bensin så vel som dieselskrittordning
I denne ukens utgave beskriver vi hva Blue Oval foreslår (samt detaljer om innbytterordningene som andre produsenter har introdusert i år). Imidlertid er kjernen i Fords tilbud at du kan få £ 2000 av et utvalg av design i selskapets rekke Så bli skrotet.
På avtalen med det vinner alle. Ford får plaudits for å tilrettelegge for langsiktig fjerning av noen få av de mest forurensende bilene fra veiene våre. På baksiden av dette må det bidra til å forbedre salget hver gang på året når rente er veldig høy.
Det er gode nyheter for kunder også. Noen som allerede tenkte på å bytte, vil få en diskonteringsrente de ikke hadde forhandlet for. I tillegg til at andre til slutt kan lokke til å hugge i det gamle kjøretøyet for nye hjul.
Sannheten er selvfølgelig at når det gjelder å håndtere det bredere problemet med luftforurensning, er dette en enkel nedgang i havet. Antall kjøretøyer som sannsynligvis vil bli skrotet, vil ikke være betydelig i den generelle planen for ting; Mange eiere som kjører bangers før 2010, har ikke penger til å få et nytt kjøretøy uansett.
Men som et stykke positiv PR er det for lengst forfallen. Markedet har vært like tregt til å stimulere nye produkter i tillegg til å rope om arbeidet med renere teknologi for å motvirke en ekstremt vokal antikar-lobby. Fords skritt er et begynnelse av å rette opp balansen, så vel som så ekstremt velkommen.

Vil Fords Scrappage Plan overtale deg til å grøfte den eldre bilen din? Fortell oss tankene dine nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.