E.on har utvidet sin flåte til å omfatte nesten 120 nye Ford Transit-skreddersydde varebiler som vil bli brukt av energiselskapets metermontere over hele landet.
• Ford Transit skreddersydd anmeldelse
E.on-flåten består for tiden av rundt 2000 kjøretøyer, hvorav de fleste er Ford-Badged. Nå har flåten blitt utvidet til å omfatte 118 Ford Transit Custom-Made Vans i kort akselavstand, utstyrt med en 2,2 TDCI-dieselmotor.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Varebilene vil bli endret av Qi Van Systems for å innlemme spesiell racking i belastningsområdet, TRAKM8 -telematikk og et AVI -alarmsystem.
Disse Ford Transit-skreddersydde varebilene er de første i E.on-flåten som har dukket opp gjennom hele Automobile Type godkjenning ‘Enhancement’ -ordningen. Denne ordningen er opprettet for å sikre at varebiler og noen pick-up-lastebiler blir endret i samsvar med nasjonale forskrifter.
Stephen Gafson, Ford Direct Sales Manager, sa: “Ford har gledet seg over et langt og gjensidig vellykket serviceforhold til E.on, og jeg er begeistret for å se dem plassere et stort kjøp for den flerprisvinnende transittskikken. Den nye varebilen er allerede på god vei til å etablere sin egen markedsnisje, og vil være avgjørende for den fortsatte suksessen til transittområdet. ”
I september 2012 ble Ford Transit-skreddersydd prisen for International Van of the Year, noe som gjorde den til den fjerde i en rekke seire for transittfamilien de siste 12 årene. Vi har også navngitt det som The Automobile Express Van of the Year 2013.
• Nytt høytak Ford Transit Custom

Leave a Reply

Your email address will not be published.