helt autonome biler og lastebiler vil være på britiske veier allerede i 2021, ifølge sekretær for spesifisering for transport.
Når han snakket på en samling av forsikringsdekningssjefer i London, sa Chris Grayling, sjef for avdelingen for transport,: “Jeg regner med at selvkjørende biler og lastebiler skal være på veien innen 2021.”
Produsenter som Ford har allerede avslørt at de vil tilby nivå fire autonome biler og lastebiler innen 2021, der biler vil fungere uten ratt, så vel som kan totalt alle elementer av kjøring uten bilistinterferens i spesifikke områder så vel som veier.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Den største guiden til selvkjørende biler
Sekretæren for spesifisering for levering uttalte at regjeringen tok en lett berøringsteknikk til forskrifter, da “vi ennå ikke forstår nøyaktig hvordan innovasjonen vil fungere”, og legge til intensjonen er å ikke “utvikle forskrifter dårlig” etter hvert som autonom innovasjon utvikler seg.
Som svar på Graylings kunngjøring, uttalte Mike Hawes, sjef for Society of Motor Makers så vel som handelsmenn, at han mente sekretærens evaluering var realistisk, selv om han la til at fullstendig autonom innovasjon mest sannsynlig ville bli brukt aller først med “toppmodeller”.
Hawes la også til at selv om forskjellige produsenter har forskjellige teknikker for autonome systemer, “så lenge forbrukeren er helt klar over” nøyaktig hvordan systemene fungerer, var 2021 -datoen oppnåelig.
Matthew Avery fra Thatcham Research, gjentok Hawes ‘kommentarer om forbrukerbevissthet, og advarte om at definisjoner av automatisering “må være mye tydeligere.”
• Forsikringsmarkedet krever å fjerne mening på autonome biler
Avery antydet at mens biler og lastebiler uten ratt ville sende en fjerning av selvkjørende melding til bilistene, før slike design kom, var det nødvendig med en annen teknikk. Å bruke digitale dashbordskiver “Endre helt”, avhengig av hva en bil og lastebil var i stand til, samt hvilken modus det var i var ett konsept som Avery oppga ville sende den ideelle meldingen til forbrukerne.
Avery uttalte på samme måte at nye Euro NCAP-krav vil bli introdusert neste år, med grunnleggende, avanserte så vel som bemerkelsesverdige priser gitt til biler for deres selvkjørende evner.
Tror du det er mulig å se autonome biler og lastebiler på britiske veier de neste fire årene? Fortell oss i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.