Jaguar XKR-S GT er blitt avduket på tampen av New York Motor Show. For øyeblikket begrenset til bare 30 biler for det nordamerikanske markedet (selv om en høyre kjøringsversjon kan stilles hvis etterspørselen i Storbritannia er tilstrekkelig), er XKR-S GT designet som den ultimate veggående versjonen av XK Coupe .
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Når du tar XKR-S som base, blir den nåværende 542bhp 5,0-liters superladede V8-motoren så vel som sekstrinns automatisk girkasse ført over uendret. Imidlertid har Jaguar lagt til en spesielt slående bodykit for å skille XKR-S GT fra hverandre.
Det er en splitter med karbonfiber foran enn 60 mm foran den oppbyggede støtfangeren foran, pluss små karbonfibervinger, samt hjulforlengelser designet for å forbedre effektiviteten av luftstrømmen rundt bilen, så vel som i motoren også som bremser for ekstra kjøling.
Det er også ekstra ventilasjonsåpninger i panseret, en bakre diffusor for karbonfiber samt en betydelig bakvinge, som Jaguar hevder produserer 145 kg nedstyrke når bilene og lastebilen reiser med sin 186 mph begrensede topphastighet. Toppfarten er nøyaktig den samme som rutinemessig XKR-S, men 0-60 mph-tiden synker fra 4,2 til 3,9 sekunder. Jaguar hevder at den er i stand til en under 7 minutter på 40 sekunders runde av Nurburgring Aing, så vel som som kan treffe over 200 mph med begrenseren fjernet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.