på tampen av COP26 -samlingen i Glasgow, vi kan ikke ha vært de eneste som hørte på Rishi Sunak’s høstbudsjettplan med økende skuffelse.
Det er et essensielt skifte under metode i personlig transport, med bilister glade for å akseptere nullutslippsinnovasjon så vel som elektriske kjøretøyer, men de nåværende skattene så vel som insentiver er fast vippet til fordel for de velstående.

Høstbudsjettplan 2021: Fuel Task Frozen

Hvor mange mennesker forstår du hvem som ønsker å bli med i EV -revolusjonen, men ikke kan betale for til? I mellomtiden støtter insentiver i typen plug-in-tilskudd produksjonen av high-end, dyre EV-er, og minimerer utgiftene fra noen få grand for eiere som allerede kan betale for dem. Tilsvarende nyter arbeidstakere med høye salarierte store skattefordeler på kostbare EV-er så vel som skattefri elektrisk energi for å drive dem, mens mange bilister er indikert for å feire en frysing av drivstoffavgift. Gi over, Rishi, hele landet forstår at Pip ble presset tørr for lenge siden.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Den nye Ora Feline 01 er en “rimelig” EV – en £ 25.000+ Supermini fra Kina – men det er en større leksjon å bli oppdaget fra kompisene våre der borte. EV-insentiver i Kina er rettet mot en ekte masseovergang, så vel som i stedet for å opprettholde fremstilling av usannsynlig kostbar high-end EV- litt som £ 5.000.
Vårt drivstoffoppgavesystem som ble brukt til å være proporsjonalt, ettersom bilister av high-end biler gledet seg i større motorer, samt betalte mye mer skatt på pumpene. I dag humrer bilister av kostbare EV -er all metoden til banken.
Skattesystemet ser ødelagt ut, så vel som vi forventer stigende harme over retningslinjer som baker i søtstoffer for den allerede brønnen. Det er på tide at regjeringen snakker om å skrape drivstoffoppgave til fordel for priser i veien, så vel som andre rettferdige tiltak, for å fremskynde en mye mer bærekraftig fremtid. Uken før COP26 ville vært en fantastisk tid å starte.
Klikk her for vår liste over de billigste elektriske kjøretøyene som er til salgs i Storbritannia …

Leave a Reply

Your email address will not be published.