Citroen har gitt sin C4 Family Hatchback en oppdatering for 2022, med en håndfull design-justeringer og ekstra rekkevidde for E-C4 Electric-varianten.
Inngangsnivåfølelse og sans pluss biler får reviderte hjul med en lysegrå finish, mens mye dyrere glans og glans pluss modeller nå er utstyrt med 18-tommer -Tintet finish på den utgående versjonen.

Range-topping Citroen C5 Aircross Black Edition lagt til SUV-line-up

Obsidian Black Exterior Paint Color er fjernet fra området, og har blitt erstattet av en ny nyanse kalt Perla Nera Black.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

På innsiden er C4s slående hytte for det meste uendret, med en 10-tommers infotainment berøringsskjerm som tar sentrum på dashbordet. Men det er ikke uten ny teknologi.
Blant oppdateringene er tillegget av Citroen Smart Pad-støtte til sansemodeller på inngangsnivå. Denne funksjonen lar passasjerer i frontsetet montere en nettbrett-enhet på dashbordet, ved hjelp av en integrert holder over hanskerboksen. Et skjermfilter er inkludert i nettbrettet, som forhindrer sjåføren i å bli distrahert på farten. Passasjers kollisjonsputen er utviklet med systemet i tankene, og distribuerer over toppen av fjellet i tilfelle en ulykke.
Citroens EV-tilbud, E-C4 Electric, har mottatt en “serie tekniske forbedringer” og effektivitetsforbedringer for å forbedre rekkevidden. Mens det beholder det samme 50 kWh-batteriet, og offisiell WLTP-rekkevidde på 217 kilometer, bør oppdateringene se E-C4 Electric Traveling enda mer på en lading under bruk av den virkelige verden.
47

Den endelige endringen kommer i form av en revidert trimoppstilling. Citroen hevder at 70% av C4 -salget har vært mot toppen av rekkevidden fordi lansering, og på grunn av dette har to mellomrunget modeller blitt skrotet – Bluehdi 130 diesel automatisk i forstand pluss skikk, og Puretech 155 bensinautomatisk i Shine Trim. Begge alternativene forblir tilgjengelige med Shine Plus -modeller. Prisene for den oppdaterte C4 -starten fra £ 21,310.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published.