Volkswagen har avslørt britiske priser og spesifikasjoner for den nye UP! GTI – Det nåværende medlemmet av GTI -familien og den første virkelig hete overtakelsen av firmaets bybil.
Både tre- og femdørs versjoner vil treffe showrooms i Storbritannia, priset fra henholdsvis £ 13,750 og £ 14,150. Ventetiden med å få en vil heller ikke være for lang – kjøp bøker åpne 6. februar, med første leveranser planlagt mot slutten av den måneden. Endelige spesifikasjoner vil bli bekreftet om kort tid, men stort sett vet vi nå hva kjøpere kan forvente.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Beste bybiler 2018
113bhp som serveres av den turboladede tresylinderen er kombinert med 200 nm dreiemoment, tilgjengelig fra 2000 o / min. Motoren er en av Volkswagens nye generasjon 1,0-liters TSI-stopp/startenheter som kryper inn i nye biler over VW-gruppens forskjellige merker. Nå er det imidlertid det å slå hjertet av det raskeste opp! ennå. Den må levere en klassisk tresylindret trommel, men en lydaktuator indikerer at de i hytta vil få en syntetisk eksosnotat som er rørt gjennom høyttalerne.
22

Kraft sendes til forhjulene ved hjelp av en sekstrinns manuell girkasse, og det nyeste, minste medlemmet av Volkswagens GTI-familie kan sprint fra 0-62 mph på 8,8 sekunder og vil gå videre til en påstått toppfart på 122 mph.

Leave a Reply

Your email address will not be published.