Skoda Fast Spaceback er satt til salg i januar neste år priset fra £ 14.430 for inngangsnivå på 85 hk på 1,2-liters TSI i S Trim. Det gjør det £ 640 mye mer kostbart enn den raske fastback -ekvivalenten. Den rekkevidde på 89bhp 1,6-liters TDI Cr Spaceback in Sofistication Trim, med DSG-girkassen, vil kostnadseierne £ 18.640.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Den andre designen i den raske sorten får en mye mer tradisjonell lukeform enn originalen til salongstil, noe som resulterer i en mindre 415-liters oppstartsevne-Fastback har 550 liter.
• Skoda Fast Spaceback Review
Fem motorer tilbys på Spaceback, inkludert 85bhp eller 104bhp 1,2-liters TSI-bensin samt en 120bhp 1,4-liters TSI. I mellomtiden spesifiserer to 1,6-liters dieselmotorer i to melodi-89bhp samt 104 hk-totalt oppstillingen. Klienter kan velge enten en fem-trinns håndbok eller syv-trinns DSG-girkasse.
En øre-messig Greenline-motor er også i sluttfasen av utviklingen, som vil bli tilbudt av lanseringen av januar. CO2-utslipp på bare 99 g/km forventes, hjulpet av kombinasjonen den effektive 1,6-liters dieselmotoren i tillegg til rullende dekk med lav motstand, aerodynamiske tweaks samt en vektreduksjon. Skoda uttaler at en kostnad for Greenline -motoren vil bli utsatt i løpet av de kommende ukene.
Spaceback er designet for å sjarmere for yngre kjøpere enn Fastback, og inkluderer en rekke personaliseringsalternativer, inkludert et panoramisk tak i glass samt langvarig bakluke glass. Tilbudt i tre trimmuligheter, S, SE samt sofistikering er rombacken også utstyrt med mange flere enheter som vanlig i hele området, med alle design som drar nytte av kjørelys på dagtid, elektrisk justerbare så vel som oppvarmede speil, klimaanlegg, ESP samt gardin -kollisjonsputer.
Når du beveger deg opp rekkevidden, legger Se Spec til bakre bilparkeringssensorer, Bluetooth, rattmonterte kontroller, 15-tommers legeringshjul, cruisekontroll, bakkehold, tur datamaskin så vel som elektriske bakvinduer, med kostnader som starter fra £ 15.480 også som stiger til £ 18.440. Topp spesifikasjonsdesign vil kostnadseiere fra £ 16.640 til £ 18.900, men er utstyrt med større 16-tommers legeringer, klimakontroll, aluminiumsutseende, Chrome Interior-omgivelser i tillegg til å hjørne tåkelys foran.
Økobevisste klienter kan på samme måte spesifisere et Greentech-alternativ, som tilbys i hele SpaceBack-området. Med dette vil Skoda i form stoppe/starte så vel som bremseenergi -helbredelsesanlegg for å bidra til å styrke drivstoffets økonomiske klima samt minimere utslipp.

Bestillingsbøker åpnes senere denne måneden foran bilens introduksjon i begynnelsen av 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.