Genesis har bekreftet britiske kostnader, så vel som spesifikasjoner for den nye GV70- merkets aller første deltaker i mellomstore PREMIUM SUV-markedet, samt en rival For slike som BMW X3, Mercedes GLC samt Land Rover Discovery Sport.
Det vil være i salg i Storbritannia 1. september, så vel som vil bli gitt i tre trimnivåer så vel som med to motorer – en bensin samt et dieseltilbud. Kostnadene vil begynne fra £ 39.450, så vel som hver versjon er firehjulsdrevet som standard.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

GV70 er basert på nøyaktig samme plattform som den nye G70 -salongen. Fra lansering er bensinkraften dekket av et 2,5-liters turboladet firesylindret system som skaper 300 hk i tillegg til å sende stasjon til alle fire hjul gjennom en åtte-trinns automat.
Den 2,2-liters firesylindrede dieselen bruker nøyaktig samme åtte-trinns girkasse i tillegg til å skape 199bhp, så vel som det er her startkostnadene på £ 39.450 kommer inn, for GV70 i premium linjetrim. Bensinoppstillingen starter fra £ 41.000.
Sportslinje så vel som avanserte linjedesign består av resten av serien, og introduserer sportsligere innslag for GV70 på innsiden og ut, samt ekstra grunnleggende utstyr. Sportslinje legger til 21-tommers legeringshjul, en mye mer aggressiv støtfanger foran, mørk krom utvendig trim i tillegg til et eksosanlegg for større diameter. På innsiden har oppgraderingsbunten et distinkt sportsratt i tillegg til en rekke karbonfiber.
9

Genesis GV70s stil er i samsvar med nøyaktig samme stylingsspråk som G70-salongen, og deler et nesten identisk trekantet radiatorgitter samt slekt quad LED-hodelykter-et stilalternativ som gjenspeiles bak med et sett med også stylet LED-hale lys .
På innsiden har SUVen en blanding av skinnbekledning så vel som aluminiumtrim, som er formet til et stilspråk påvirket av luftfarts aerodynamikk. For eksempel er trimstykkene rundt varmerkontrollene så vel som dørhåndtakene begge utvikles for å se ut som flyvinger.
Andre steder er det et par store infotainment -skjermer – en montert på toppen av dashbordet for navigasjon så vel som mediefunksjoner, så vel som en satt foran sjåføren i stedet for et tradisjonelt instrumenter.
Skjermene kan administreres ved å bruke en roterende knapp i Idrive-stil, som er montert på en høy midtkonsoll, lik stil som systemet som ble oppdaget i den siste Hyundai Tucson. Genesis har på samme måte lagt til et tilpassbart indre omgivelsesbelysningssystem, så vel som et ekstra digitalt panel i midtkonsollen for å administrere GV70s oppvarming så vel som ventilasjonsfunksjoner.

Hva lager du av den nye Genesis GV70? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.