Akkurat som resten av Skoda Octavia Range, har 2017 brakt en midtlivsfrisk til den varme Octavia VRS-luken og eiendom. Storbritannias kostnader for den oppdaterte Ford Focus ST er utgitt, i tillegg til at Buy Books nå er åpne.
De mange åpenbare modifikasjonene av utvendig stil kan oppdages foran. De ‘delte’ frontlyktene, ekstra bretter på panseret, kantete gitteret samt bredere luftinntak er en del av å gi Octavia den nye utseendet med husholdningsavtalen med den aller første debuterte på Kodiaq, mens valgfri adaptiv fullt ledet teknologi på samme måte funksjoner .
12

Endringene bak er begrenset til noen nye LED-lammer samt en revidert diffusorutforming. Skodas administrerende direktør Bernhard Maier, som var til stede ved avsløringen, erklærte at “dette er mest tid så vel som innsats Skoda har viet til en makeover”. Octavia forblir det tsjekkiske merkets største selger til tross for nyere design som de utmerkede så vel som Kodiaq, med over 400 000 enheter skiftet i 2016.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Fineste varme lukebacks
Tell-tale VRS-stil-signaler for den varme designen inkluderer 18 eller (valgfrie) 19-tommers legeringshjul, en 15 mm lavere turhøyde samt et bakbane som er 30 mm bredere enn den forrige bilen. Innvendig er den største modifiseringen vedtakelsen av merkets mest nåværende “Columbus” 9,2-tommers navigasjon samt infotainment-system med Apple CarPlay samt Android Automobile Connectivity-teknologi. Bolero så vel som Amundsen -systemer på lavere design har også blitt oppgradert, mens nye valgfrie enheter inkluderer et oppvarmet ratt.
12

Skoda har introdusert noen ekstra ‘ganske enkelt smarte’ berøringer over Octavia -serien 2017, inkludert en fakkel integrert i den bakre oppstartstrimmen, cupholders som får tak i flasken for å gjøre det mulig for deg å åpne den med en hånd, så vel som valget av en elektrisk bootlid. Halv skinntrim er grunnleggende montering på VRS, med Alcantara valgfritt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.