Det er den tiden av året, da Formel 1 vender tilbake til sitt åndelige hjem til Silverstone i Northamptonshire.
Etter forrige løp i Østerrike ligger fordelen med den britiske Grand Prix Victor Nico Rosberg i 2013 mens han og Mercedes-lagkameraten Lewis Hamilton fortsetter sin interne tittelkamp.
Men en sterk visning fra Williams i Østerrike som så Felipe Massa tilbake i polposisjon og Valtteri Bottas score til at hans første podium antyder at det kan være et annet hjem som er elsket foran.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Andre steder har McLaren og Jenson Button fortsatt å skuffe, og det virker usannsynlig at høyhastighetsstrikene og hjørnene av Silverstone vil vise seg å være en gledelig jaktplass for 2009-mesteren denne gangen.
Likevel hvem du heier på, du er garantert ikke å bli skuffet, da Silverstone legger på en festival for fans for å markere 50. gang den har vært vertskap for en britisk fastlege. Parader med historiske F1 -biler drevet av populære navn som Jackie Stewart, Dario Franchitti og Adrian Newey vil være blant høydepunktene i helgen – husk å sjekke ut galleriet vårt (over) i noen av banens største øyeblikk gjennom årene.
Intervju: Paddy Lowe
Mercedes ‘britiske administrerende direktør ser på mye mer ære, og forteller mannen vår Ollie Kew hvordan teamet hans har mestret nye regler
Hva er bakgrunnen for årets nye motorforskrifter?

Leave a Reply

Your email address will not be published.