regionale råd over hele England tjente 565 millioner pund i omsetning fra parkeringsavgifter i 2011-12, ifølge RAC Foundation.
Og dette tallet ser ut til å fortsette å øke etter hvert som tall som ble frigitt fra regjeringen, viste at nettinntektene fra parkeringsavgifter var £ 601 millioner for 2012–13, samt forutsagt å treffe 635 millioner pund i 2013-14.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Åtte av de 10 rådene med de største overskuddene i 2011-12 kom fra London Councils. I tillegg til toppen av dette tabellen var Westminster Council, som tjente en omsetning på 41,6 millioner pund.
Brighton så vel som Hove så vel som Cornwall Councils fylte de to områdene i topp 10, med inntekter på henholdsvis £ 14,4m samt £ 7,9m.
Bare 52 av de 359 rådene i England rapporterte om underskudd. Tallene utsatte på samme måte at inntjeningen fra kostnadsavgiftsvarsler rammet £ 340 millioner i fjor, opp fra £ 316.
For å forsvare det høye overskuddet, sa Cllr Peter Box, styreleder i Regional Government Associations økonomiske klima samt overføringsstyret: “Park Profits brukes på å betale for parkeringstjenester. Alle typer penger som er til overs går mot overføringstjenester som å fylle jettegryter, konsesjonære reise, park samt ritt, gatelys samt veiforbedringsprosjekter.
Imidlertid, i samsvar med de nåværende estimatene for 2013 -14, sa nabolagssekretær Eric Pickles: “Denne kommunale inntekten på 635 millioner pund viser hvorfor vi krever evaluering, samt tøysegler i parkeringsregler for rådhus. Denne regjeringen har skrotet den siste administrasjonens Whitehall -regler, som ba rådene om å vandre opp på parkeringsavgifter i tillegg til å omfavne aggressiv håndhevelse av parkeringsplasser.
“Men råd lytter ikke, så vel som regionale butikker så vel som hardtarbeidende husholdninger lider som et resultat. Lovgivningen er å fjerne at parkeringsplassen ikke er en skatt eller pengeku for rådhusoffiserer. ”
Så hva tror du på de nåværende parkeringsinntektene for råd? Lades rådet ditt for mye for parkering? I tillegg til at du tror at pengene de tjener på å bli brukt godt? La oss forstå hva du tror på kommentarene nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.