Jaguar XK vil stille faset ut om sommeren, men Jaguar jobber allerede med sin mye mer eksklusive etterfølger, som skal tas opp som en større 2+2 Grand Tourer å ta på seg Bentley Continental GT og New Mercedes S-Class Coupe.
Våre eksklusive bilder viser hvordan modellen kan ta design-signaler fra F-typen og øke dimensjonene, og bli mye mer av en XJ Coupe enn en overdimensjonert F-type.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Et større rist, krom-rengte nedre luftinntak og horisontalt i stedet for vertikale frontlykter setter det foruten den sportslige broren, selv om de muskuløse bakhjulene, flytende linjer og omsluttende baklykter binder de to bilene sammen.
Selv om Jaguar solgte rundt 54 000 xks i løpet av levetiden, var det bare 4000 som fant hjem i fjor-hovedsakelig fordi den raskere F-typen har tatt salg fra det. Den nye bilen starter fra £ 100.000 for å sette dagslys mellom den og F-typen.
Det vil sannsynligvis være et valg av superladede V6- og V8-bensinmotorer, pluss for første gang en sekssylindret diesel, mens plattformen antas å være en strukket versjon av F-Type aluminiumsarkitektur. Ikke forvent å se den nye GT i flere år, da Jag går inn i en av de travleste periodene i sin historie.
Med F-Type Coupe og Convertible som nå er til salgs, vil den neste nye bilen være XE Small Saloon-som skal i midten av 2015 med en helt ny IQ [al] aluminiumsarkitektur. Deretter, tidlig i 2016, kommer en SUV (nedenfor) ved å bruke den samme strukturen og forhåndsvisning av C-X17-konseptet.
Coupe- og eiendomsversjoner av XE forventes i 2016, med en helt ny IQ [al] -basert XF som følger mot slutten av det året. Dette indikerer at vi må vente til 2017 i det minste før vi ser en ny XJ og bilen som vises her.
Les mye mer om den nye babyen Jaguar, XE -salongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.