Aston Martin Valkyrie har gått inn i full produksjon med fullføringen av den første kundebilen som ble kunngjort. Den banebrytende hyperbilen ble først drillet i konseptform for fem år siden, og tidlige kunder kan nå forvente levering av sine ferdige versjoner de kommende ukene.
150 enheter av Valkyrie Coupe blir håndbygget på Aston Martins hovedkvarter i Storbritannia i Gaydon, og tar mye mer enn 2000 arbeidstimer hver å lage. Alle er allerede solgt. En enda mer 85 Valkyrie edderkopper og 40 spor-bare Valkyrie AMR-proffer vil følge, og befalte en premie over prisen på 2-3 millioner pund til standard coupé.

Beste Hypercars 2022

Hver Valkyrie vil bli rystet ned ved Silverstone -kretsen – utviklingsplassen for prosjektet – før levering, og sikrer at hvert eksempel er kundeklart og sporing.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

I en tale om kunngjøringen sa Aston Martin -administrerende direktør Tobias Moers: “Det er et utrolig lykkelig øyeblikk for oss å fullføre vår første hyperbil noensinne. Aston Martin Valkyrie -programmet har evaluert alle som har behandlet det til det ytterste, men forpliktelsen til drømmen har produsert en virkelig fantastisk bil, en F1 -bil for veien. Valkyrie er født av den standhaftige dedikasjonen til en stor gruppe av dyktige ingeniører og teknikere som har jobbet utrettelig for å få Valkyrie til produksjonsstadiet. Jeg er sikker på at kundene våre vil være fornøyde med det de har oppnådd. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.