Honda har lansert en ny pakke med semi-autonome bilisthjelpsfunksjoner, som den sier er det første ‘nivå 3’ autonome kjøresystem som skal få lovlig klarsignal av japansk autoriteter.
Kalt Sensing Elite, tar bilisthjelpsteknologien et skritt utover nivå to -systemene som er mye i salg i dag ved å støtte hands -off autonom kjøring under visse forhold, for eksempel tung trafikk eller når du reiser på motorveien – andre systemer krever hender på rattet .

Honda for å jobbe med Yamaha, KTM og Piaggio på Swappable EV -batterier

Som sådan har merkevaren slått Tesla til stansen ved å få et regjerings-sanksjonert nivå 3-system på salg først.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Hondas senserende elitesystem bygger på merkets eksisterende Sensing Safety Technology, men bruker et mye mer nøyaktig globalt posisjoneringssystem, mye mer dyptgående tredimensjonale kart og flere sensorer som gir ECU en 360-graders utsikt over bilens omgivelser.
Hytta blir også spesielt konfigurert 12,3-tommers digital målerklynge og et bilist som vender mot kamera, som overvåker om bilisten fremdeles er oppmerksom på veien. Rattet og dashbordet får også nye LED -lys, som lyser når den autonome kjøremodus er aktivert.
Den mye utmerkede delen av det nye Sensing Elite-systemet er avleveringsmodus, som bruker Hondas eksisterende adaptive cruisekontroll og banebevarende assistentsystemer for å påta seg total kontroll over bilen når du kjører på motorveien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.