Nissan har utviklet en engangs off-roader kalt Rogue Path Warrior foran New York Motor Show, og byttet ut de grunnleggende dekkene som typisk fungerer På den amerikanske versjonen av X-Trail til fordel for hardcore Dominator-spor.
Produsenten, som sier at Rogue Path Warrior bare er en av “flere” distinkte tar på seg SUV -en på skjermen på det årlige arrangementet på Jacob Javits Convention Center, måtte tilpasse suspensjonen så vel som hjulbrønner i kjøp for å integrere det unike Sporsystem.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Jeep samt Mopar Unleash Seven New Idea Offroaders
Men mens Nissan har gjort andre synlige endringer – inkludert en tilpasset kamuflasjekroppinnpakning så vel som gule vinduer i militær stil – forblir drivlinjene de samme.
1. 3
Om vår adsclose denne annonsen

Det innebærer den 2,5-liters DOHC 4-sylindrede motoren forblir uberørt, med Nissan som erklærer at grunnutgangen på 168 hk samt 175 lb ft dreiemoment er “mer enn nok” for å håndtere snøbanker så vel som sanddyner.
Andre terrengtilsetninger inkluderer tonede frontlykter, LED-søkelys, fender fakler samt en vinsj for å gå sammen med den 48-tommers lange, 30-tommers høye samt 15-tommers brede spor.
“Denne nye Rogue Path -krigeren tilfører en ny dimensjon til husholdningseventyr med sine snø-/sandspor, Gear Basket, Winch samt Camo Paint,” uttalte Nissans Michael Bunce. “Hvis du vil skille deg fra mengden i løpet av en dag i bakkene eller stranden, er dette bilen å ta.”
1. 3

Hvorfor du i form av en kamuflasjefolie for å “skille seg ut” er noen gjetning, selv om det ikke er noen avviser at Rogue Path -krigeren vil få mye interesse fra tilskuere. Noe som vil være ekstremt nyttig, absolutt i tilfelle det blir sittende fast …
Vil du kjøpe en Nissan X-Trail hvis den hadde spor i stedet for dekk? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.