Mazda feirer 25-årsjubileet for den originale MX-5s lansering med en ny spesialutgave. Kalt 25 -årsjubileum Limited Edition, bare 1000 eksempler vil bli bygget med 750 som tar seg til Storbritannia. Det vil offisielt debutere senere denne måneden på Goodwood Festival of Speed, i forkant av å gå i salg 1. august.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Basert på den konvensjonelle Roadster Coupe, har den den samme firesylindrede motoren 158bhp 136 mph.
Mens underbyggene går over uendret, har Mazda montert ytterligere utvendige og interiørfunksjoner for å hjelpe 25 -årsjubileet begrenset utgave å skille seg ut.
Dette inkluderer en ‘Soul Red Metallic’ finish for det ytre, forbundet med ‘strålende svarte’ dørspeil, en søyle og kraftdrevet uttrekkbart hardtop-tak. Andre steder er det 17-tommers ‘Dark Gunmetal’ legeringer, i tillegg til en bakdiffusor og krom-trim-eksos, hvor hver modell mottar unik begrenset utgave nummerert merking.
På innsiden blir den begrensede drevne Mazda oppvarmet, ‘lett stein’ skinntrim med rød søm for setet, rattet, girstiften og håndbremsen, pluss at det er ytterligere 25-årsjubileumslogoer preget på hver hodestøtte.
I tråd med det svarte og røde temaet inkluderer MX-5 25-årsjubileet begrenset utgave håndmalt ‘Dark Red’ Dashboard-detaljering, videre ‘strålende svart’ i form av rulling av baromslag, legeringspedalsett og skreddersydd rustfri stjeling Scuff -plater.
Fra et teknisk perspektiv er det primære salgsstedet et spesielt 6,1-tommers berøringsskjerm Mazda Navigation System. Dette er utelukkende konstruert for den japanske produsenten av Alpine, og har 46 europeiske landskart, Bluetooth og USB -tilkobling og tilpassbare brukerprofilinnstillinger for hver driver.
Den kommer også med en integrert CD-, radio- og DVD -spiller, selv om det ikke skal være noe valg mellom underholdning og navigasjon, da det er en 50:50 delt skjerm for samtidig visning av to inngangskilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.