Her er en første: regjeringen uttaler at den trenger å forstå fra deg, kjære leser, nøyaktig hvordan livet virkelig er eller er sannsynlig å være som individ av elbiler. Nøyaktig hvordan kan din elektrifiserte motoreringslivsmodifisering på 2020 -tallet, når nye EV -er er valgfrie? Vil det bli mye bedre eller verre fra 2030 og utover når de vil være obligatoriske? Spesifikt, etter å ha valgt å drepe nye diesel samt bensinbiler og lastebiler da, oppgir lederne våre at de krever at du hjelper deg med å forklare nøyaktig hvordan forbedringer kan gjøres til “forbrukeropplevelsen hos Public EV ChargePoints”.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

For din egen skyld ønsker jeg at du skal bidra til denne livlig viktige ‘åpne konsultasjonen’. Med rette, klager vi at regjeringer ikke trekker på erfaringene fra bilistene i den virkelige verden. Men nå ser det ut til at Westminster gjør akkurat det. Av hva det er verdt, har jeg – som en ubetalt konsulent – viet noen timer til prosessen. Som noen som har kjørt så vel som å ha ladet EVs i flere år enn jeg bryr meg om å huske, her er min tre-ords beslutning om det offentlige som belaster ‘systemet’: så vel som blodig komplisert.

Beste elbiler og lastebiler å kjøpe 2022

Mine primære tips for å gjøre det mer pålitelig, rent, effektivt og pålitelig? Forenkle den generelt ubehagelige, tidkrevende prosessen med å surfe for, og deretter kjøpe strøm fra offentlige ladingspunkter. Vi betaler for bensin så vel som diesel når vi dukker opp uanmeldt ved riktig opplyst, dekket forgårder, der personell er i stand til å hjelpe til med situasjonen med (sjeldne) hikke eller nødsituasjoner. Med eller uten dem, trykker vi bare på kortene våre, deretter et minutt eller tre senere kjøretur unna, alt sammen. Det er smertefritt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.