Det er ikke uvanlig at bilprodusenter lager ikke-automotive produkter. Porsche tilbyr alle klær, klokker, så vel som barneleker, mens Volkswagen lager sine egne Currywurst -pølser for bruk i fabrikkantiner.
Likevel, mens Tesla har tilbudt t-skjorter, krus, så vel som barns ride-on elbiler og lastebiler i noen tid, er det siste tilskuddet til katalogen iøynefallende, for å oppgi minst.

Beste elbiler og lastebiler for å få 2022

I løpet av helgen avslørte California kjøretøyprodusent at den ville selge korte shorts – knallrøde hotpants – til kunder. I tillegg til at disse shortsene i form kan være pent inn i klesdelen til Tesla’s på internettbutikken, består de av så mange skjulte meldinger at de er best bestemt i kolonne tommer, i stedet for linningstørrelser.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

La oss begynne med navnet: korte shorts. Dette i seg selv er en jibe mot investorer som ‘kort selger’, eller satser på devalueringen, av Tesla -aksjen. Firmaets administrerende direktør Elon Musk har lenge vært avgjørende for kortslutning, og tidligere angir metoden “burde være ulovlig”.
Bare i situasjonen som alle typer spørsmål ble værende over denne underliggende meldingen, twitret Musk at han ville sende noen par til verdipapirene så vel som utvekslingskompensasjon (SEC), organisasjonen som regulerer det amerikanske aksjemarkedet. Bortsett fra i dette tilfellet telefonsamtaler Musk ikke ropet SEC med dets ekte navn, i stedet refererte til det som “Shortseller Anrichment Commission”, og gjorde å fjerne følelsene hans om både regulatoren, så vel som metoden for kortslutning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.