3D -utskrift har blitt hyllet som gjennombruddsteknologi som kan føre til en annen industriell revolusjon. Konseptet er enkelt nok: en maskin – 3D -skriveren – brukes til å lage et objekt i henhold til designet fra en datamaskinfil – på samme måte som en konvensjonell skriver legger ned ord eller bilder på en side fra et dokument eller bildefil.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Men den potensielle bruken av slik teknologi er svimlende – spesielt for bilindustrien og bileiere. Måten biler og bildeler er designet og laget på kan endres for alltid. Så Auto Express bestemte seg for å gjøre litt graving og oppdage hvilken effekt 3D -utskrift har på bilindustrien.
La oss først starte med vitenskapen. Metoden som brukes i ‘Printing’ en 3D -del – og materialet som brukes – avhenger av kompleksiteten og tiltenkt bruk av det ferdige objektet. På det mest grunnleggende bruker 3D -utskrift en additiv prosess der en spole av plast diameteren til ukokt spaghetti smeltes i et trykkhode som ikke er ulik en limpistol. Plasten er satt ned ett skivetynt lag om gangen, før skriveren senker utskriftssengen med omtrent bredden på et menneskehår og gjentar prosessen for neste lag opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.