Dacia har bekreftet at sin nye Logan MCV -trinn vil bli priset fra £ 11.495. aller første leveranser av den jacked-up eiendomsbilen begynner i juni. Det er utviklet for å utnytte suksessen til Sandero Stepway, som for tiden utgjør nesten 60 prosent av alt Sandero -salget.
Logan MCV-trinnveien tilbys også i Dacias toppspesifikasjonsspesifikasjon, som bringer sett som elektrisk justerbare dørspeil, bakre bilparkeringssensorer samt syv-tommers berøringsskjerm med SAT NAV. Det er priset fra £ 13.095.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

En rekke valgfrie ekstrautstyr er også tilgjengelige: Lærbekledning (£ 500), bakre bilparkering videokamera (£ 200), reservehjul (£ 100) samt alarm (£ 175).
Basert på den vanlige Logan MCV, tilfører trinnveien en viss crossover -sjarm med sin økte turhøyde, sorte kroppsklapping samt kromskrideplater. Bilene og lastebilen er 50 mm høyere enn den vanlige Logan, mens de på samme måte drar fordel av den nylige ansiktsløftningen – inkludert oppdaterte LED -kjørelys, gjenåpte støtfangere samt gitter.
• Finest eiendomsbiler og lastebiler til salgs
Fra siden matcher Logan Stepway sitt Sandero -søsken, med mørke metallspeilhetter samt trinns klistremerker på døren. Taksystemstenger er også inkludert på den omfattende settlisten, mens mørkere halelys samt enda flere skidplater totalt ser på baksiden.
På innsiden får Logan merkets nye firet-ratt, i tillegg til nøyaktig samme ‘3D Weave’ seter som oppdaget på Sandero. Stepway -merkingsfunksjoner gjennom hele tiden.
Det er en bensin (TCE 90) i tillegg til en diesel (DCI 90) -motor å velge mellom, samt begge inkluderer en fem-trinns håndbokgir. Selv om de ikke er bekreftet, vil kjøperne sannsynligvis få et alternativ av atmosfære eller vinnerspesifikasjoner-med inngangsnivået Gevinst tilgang til Trim som ikke vanligvis tilbys på pumpete trinnmodeller. Alle biler og lastebiler får bakre bilparkeringssensorer, elektriske vinduer samt en 12V strømforsyning. Et reversering av videokamera er på valglisten.
Dacias Genève-stand har på samme måte en Duster som heter Duster Summit (over). Den begrensede SUV-en vil på samme måte dukke opp om sommeren, sportslige tonnevis av ekstra sett så vel som et tydelig utseende. Det nordiske grå stusten er basert på den toppspeside prestisjetrimmen, med 16-tommers diamantskåret legeringshjul, klimakontroll, sat-nav samt cruisekontroll. Det får også spesiell oransje søm inni, så vel som Dacias Barudeur -pakke, med hjulbueskjermer samt beskyttende sidelister.

Hva tror du om Dacia Logan MCV -trinnet? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.