Motorindustrien etablerer offisielt dem “standard” eller “langsom/rask” offentlige ladingspunkter. Spennende de er ikke. Men de er viktige i bilparker, i gater, på supermarkeder og andre steder. Dette er de ydmyke maskinene og de beskjedne stedene som virkelig kan lage eller ødelegge elektriske biler for massene. Men vi ser ikke nok av slike ladere. De trengs i langt større antall … skarp.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Fakta er at nettverket av konvensjonelle offentlige ladingspunkter i Storbritannia ikke er i nærheten av å følge med på økningen i salg av elektriske eller elektrifiserte kjøretøyer. Av den grunn er ‘systemet’ mindre i stand til å takle i dag enn, for eksempel, for et år siden. Sjokkerende, i 2021 er det langt færre trege/raske ladere per plug-in-bil enn det var i 2020.

GridServe kunngjør flåte av nye motorveielektriske billadeknutepunkter

Over mange av Sør-England og store deler av Nord, forventes det at praktisk talt 50 plug-in-biler bare deler ett offentlig kostnadssted. Storbritannias forhold mellom plug-in-biler og konvensjonelle offentlige ladere har i det siste ‘forverret’ så alarmerende at de ledende EV-markedene i Europa og Asia, Storbritannia rangerer nå som ‘en av de verste’. Dette er ikke mine fakta, figurer og direkte sitater. De er fra et Fed-Up Society of Motor Producers and Traders (SMMT), som er best å øke problemet, og poeng som anklager fingrene mot regjeringen vår, pluss den søvnige kjøretøyladingsindustrien. Begge klarer ikke å holde tritt med plug-in bilsalgsvolum, som er ved uhøflig helse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.