Jaguar Land Rover Special Operations – Divisjonen bak SVR Performance Designs samt “fortsettelsesdesignene som tilbys av det tradisjonelle merket – skal håndteres av den nåværende sjefen for Alpine , det er kunngjort.
Michael van der Sande, som på samme måte har erfaring på Aston Martin så vel som Tesla, i tillegg til Renaults gjenfødte sportsbiler og lastebilmerke, vil ta over fra John Edwards, som har tatt en beslutning om å forlate Jaguar Land Rover etter 27 år med den virksomhet.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Hva er JLR Special Automobile Operations Division?
Edwards, som har sett spesielle operasjoner vokse under sin støtte med tanke på at divisjonen ble produsert i 2015, sa: “Jeg er sikker på at de nye rekruttene vil bringe fersk tro og ny retning, og bygge videre på det vi har oppnådd.” Det har ikke blitt avslørt om han planlegger å gå bort fra bilmarkedet helt, eller om han flytter andre steder.
Jaguar Land Rover -sjef Dr. Ralf Speh hyllet Edwards, og uttalte at han ville bli “sagt savnet”, og la til: “John har vært medvirkende i formasjonen så vel som suksessen til Jaguar Land Rover tradisjonell så vel som har ledet teamet bak vår verden -Sakende SVR så vel som SVAutobiography Designs – Biler og lastebiler som våre mange kresne kunder elsker. Vi ønsker ham alt det ekstremt fineste for fremtiden. ”
Special Operations ‘mye nyere introduksjon var på det nylige Motor Show, der firmaet viste den tre-dørs sorten Rover SV Coupe.
Nå sjekket ut vår guide til Jaguar Land Rover Special Automobile Operations Division …

Leave a Reply

Your email address will not be published.