Vauxhall har avslørt planene sine for en raskere versjon av Adam City-bilen, med denne nye 148bhp turboladede Vauxhall Adam S. Den nye rekkevidde-modellen er på Geneva Motor Show som Et forhåndsvisningskonsept for produksjon som egentlig er hvordan bilen vil se ut når den kommer senere i år.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Under panseret er en turbo -versjon av den nåværende 1,4 -liters motoren, og øker strømmen med 50 hk – og setter den i samme type territorium som den nye lille Cooper. Med sin nye found-grynt sier Vauxhall at den vil kunne treffe 137 mph, og selv om ingenting er bekreftet, kan du forvente 0-62 mph på snaut åtte sekunder.
Dette er ikke en VXR-versjon, men den har det Vauxhall kaller et VXR-bremsesystem med 16-tommers plater foran og rødmalte bremser. Med Adam basert på CORSAs plattform kan den fremdeles teoretisk bruke Corsa VXRs 189bhp turboladede 1,6-liters motor for en fremtidig modell.
Adam S vil være enkle å oppdage til tross for hundrevis av personaliseringskombinasjoner som er tilgjengelige med standardbilen. Den røde kroppsmaling av utstillingsbilen er toppet av et svart taksystem som slutter med en spoiler, Sill Extensions under og et ubrukelig eksosrør rundt ryggen. Nye legeringshjul fullfører det ytre utseendet mens du er inne i Recaro sportsseter og røde og hvite blink på instrumentet og dørpanelene markerer bilen ut fra standardmodellen.
Det er ikke den eneste nye motoren som er tilgjengelig for Adam-også på showet er en produksjonsmodell med den nye tresylindrede 1.0-liters turbo-bensinmotoren som Vauxhall håper vil ta noe av glansen av Fords EcoBoost-enhet med lignende spesifikasjoner.
Dette ble vist i Adam Rocks, en versjon av bilen gitt en mild SUV -makeover med kroppsklæring og et lerret uttrekkbart soltak, men den vil bli gjort tilgjengelig i større rekkevidde for å gi en versjon av bilen med CO2 -utslipp under 100 g /km for første gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.