Suzuki har avslørt to nye spesialutgave -biler for 2018, med alternativene med begrenset utgave lagt til Ignis og Vitara -serien.
Ignis-eventyret er en begrenset driftsversjon av den konvensjonelle mini-crossover, med et voluminøst utseende som har en bakspoiler og sporty røde pinstripes tegnet rundt i kroppen, inkludert røde vingespeil. Den kan også skilte med nye skliplater foran og bak, mens fire karosseriets fargealternativer er tilgjengelige.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste bybiler 2018
Ignis-eventyret får også med et bakre kamera, 16-tommers legeringshjul og et par takskinner. Til £ 13.999 er det £ 1000 dyrere enn SZ-T-modellen den er basert på, men Suzuki hevder den har rundt £ 1.900 i tilleggsutstyr og stylingalternativer. Under panseret bruker den den samme 1,2-liters, 89 hk bensin firesylindrede motoren.
7

I mellomtiden får Vitara Kuro en retur til Vitara Crossover -serien som først ble introdusert av Suzuki i 2015, priset til £ 18,749. Ytterligere 1000 eksempler på spesialutgaven på forhjulsdrevet Kuro skal bygges, som drives av en 118bhp 1,4-liters fire-pott. Vitara Kuro sitter på 17-tommers svarte legeringer som matcher den svarte bakspoileren, støtfangeren foran og frontgitter. Interiøret har også fått en lignende mørk makeover.
Suzuki flyter begge bilene med noen ferske PCP -finansinsentiver. Ignis-eventyret er tilgjengelig for £ 159 per måned på en 43-måneders kontrakt med et innskudd på £ 2.216. Den større Vitara Kuro er også tilgjengelig med en 43-måneders kontrakt som koster kunden £ 199 i måneden og £ 3.390 depositum.
Hva lager du av de to nye Suzukis? Fortell oss tankene dine i kommentarene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.