Den nye andre generasjons variasjonen Rover Evoque vil fungere hybridteknologi, kan Auto Reveal bekrefte. Den nye designen har blitt fanget i Storbritannia, så vel som registreringen utsetter den for å være en 2,0-liters bil og lastebil med en hybrid elektrisk drivstofftype.
Selv om en talsperson for Land Rover nektet å kommentere, forstår Auto Reveal at bilene og lastebilen vil fungere en 2,0-liters diesel Ingenium-motor med et 48V moderat hybridsystem.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Variety Rover Evoque Review
De nye bilene og lastebilene er basert på en sterkt revidert versjon av den ærverdige D8-plattformen, som ikke er forstått for ikke å kunne integrere plug-in-teknologi. Imidlertid vil et 48V -system i form, så vel som kan tillate Evoque å kjøre i elektrisk modus over kort avstand. Det vil på samme måte hjelpe til med å forbedre gassresponsen, bli kvitt turbo -etterslep samt forbedre drivstoffeffektiviteten.
Jaguar Land Rover-administrerende direktør Ralf Speth avslørte i september at hver nye design som ble introdusert etter 2020 vil fungere elektrifisering, så vel som dette moderate hybridsystemet vil tillate den nye evoque, så vel som neste generasjons oppdagelsesidrett som også sitter på D8-plattformen, til Online så mye som denne faktureringen. Jaguars nye E-Pace SUV er også basert på nøyaktig samme chassisdesign, slik at det kan være i kø for den moderate hybridteknologien.
Vi forventer at den nye Evoque vil bli avslørt mot slutten av dette året, potensielt på November’s Los Angeles Motor Show, samt gå i salg i første halvår av 2019. En ny Discovery Sport vil sannsynligvis være ett par år til borte, med en eksponering forventet i 2021.
Som vår spesielle forhåndsvisning allerede har avslørt, vil den nye Evoque fungere evolusjonær styling, med en lignende profil som eksisterende biler og lastebil, samt ledetråder fra Variety Rover Velar foran så vel som bak. Imidlertid forventes det å være rundt 20 mm lenger, i tråd med Jaguar E-Pace, for å tilby forbedret reisende så vel som bagasjeplass.
Elektrifisering er ikke den eneste interessante tingen som skjer på JLR. Sjekket ut vår funksjon på markerens dypt imponerende Jaguar Land Rover tradisjonelle verk her.
Få de siste elbiler og lastebilnyheter, evalueringer samt analyse på Drivedelectric.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.