Bentley planlegger et altelektrisk flaggskip, da det klassiske britiske merket tar sikte på å omplassere seg som en markering med styrker i både luksus og teknologi, kan Auto Express avsløre.
Den crewe-baserte produsenten har allerede kunngjort at hele området vil være tilgjengelig med en elektrifisert drivlinje innen 2025. Men Auto Express har lært at det pågår en ren EV som vil utnytte noe av utviklingen i det kommende Porsche-oppdraget E og hjelpe Bentley Å tilby grønt legitimasjon sammen med det tradisjonelle håndverket.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste elektriske biler som for tiden er til salgs
Med firmaets styrerom frisk fra en komplett rystelse, og Brit Adrian Hallmark kåret som selskapets nye administrerende direktør, har Bentley mange alternativer på bordet når det gir seg til å bli elektrisk.
Men merkets designdirektør Stefan Sielaff fortalte Auto Express hva som kan være det “mest realistiske” alternativet. “En full elektrisk Bentley er noe jeg er ekstremt overbevist om at vi må gjøre,” forklarte han.
“Det neste trinnet er sikkert en elektrisk, unik Bentley som ikke er basert på en eksisterende bil, men en helt frisk og ny utvikling, med elektrisk fremdrift og åpenbart forskjellige proporsjoner etter funksjonen.
“Det gir oss en fantastisk sjanse til å etablere et helt nytt designspråk for selskapet.”
4

Bentley har allerede gitt oss en forsmak på sin allelektriske fremtid i form av Exp 12 Speed ​​6E-konseptet, sett på 2017s Geneva Show. Det to-seters elektriske sportsbilkonseptet ble spunnet pent ut i den mer konvensjonelle, hard-top exp 12 Speed ​​6 Coupe Show Car; Men det er usannsynlig å danne grunnlaget for merkets elektriske flaggskip, ifølge Sielaff.

Leave a Reply

Your email address will not be published.