Highways England, den statlige eide virksomheten som er ansvarlig for bygning, samt å bevare Englands strategiske veinettverk av motorveier, så vel som store A-veier, har omdannet som nasjonale motorveier så vel som utnevnte en ny administrerende direktør.
I en uttalelse uttalte virksomheten at det nye navnet viste sitt fokus på å tilby regjeringens investeringsprogram på 27 milliarder pund, så vel som dens funksjon for å sette nye krav til motorveier for hele Storbritannia.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Til tross for dette vil organisasjonen imidlertid bare være ansvarlig for strategiske veier i England, med de i Wales, Skottland, samt Nord -Irland som bor under tilsyn av deres eksisterende respektive firmaer.

Hva er en klok motorvei? Hastighetskameraer, sikkerhet samt vanskelig skuldernedgang forklart

National Highways ‘nye administrerende direktør, i mellomtiden, har blitt avslørt som Nick Harris som har vært i virksomheten siden 2016, og fungerte som fungerende administrerende direktør siden februar 2021.
Harris ‘to primære mål vil være utrullingen av investeringsprogrammet Strategic Roads, samt fortsette arbeidet med å forbedre sikkerheten til Englands motorvei -nettverk. Harris uttalte at han var “fornøyd med å ta opp tøylene på et så interessant tidspunkt” i tillegg til: “Vi har oppnådd et utmerket tilbud så vel som det fortsatt er mer å gjøre.”
Navnendringen til nasjonale motorveier er ikke den aller første for organisasjonen. Navnet Highways England ble først valgt for seks år siden, før virksomheten ble kalt Highways Agency.

Leave a Reply

Your email address will not be published.