Regjeringen har avslørt store planer for Storbritannias smuldrende veier som vil representere den største oppgraderingen til det eksisterende nettverket.
I henhold til planene på 28 milliarder pund vil det være ekstra finansiering på 500 millioner pund for elektriske kjøretøyer samt 12 milliarder pund for vedlikehold av veger samt dukker opp igjen. Finansieringen vil også bli støttet av loven, slik at fremtidige regjeringer ikke kan fjerne finansiering.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Å kutte overbelastning samt minimere miljøskadene på veiene er flyttingens hovedfokus.
Endringene vil på samme måte se motorveisbedriften omgjort til et offentlig hatt selskap, et trekk som bare ble antydet av Stephen Hammond da han snakket med Auto Reveal i juni. Selskapet vil få minst seks års finansiering til jobber samt vedlikehold.
En av disse jobbene vil være de 221 ekstra banene som produseres ved å endre den vanskelige skulderen til en fjerde bane, et trekk som ble sterkt kritisert av AA, i tillegg til Auto Revence -leserne.
Transportsekretær, Patrick McLoughlin, sa: “Dagens modifikasjoner vil få slutt på den kortsiktige troen som har ødelagt investeringer i Englands veier for å sikre at vi kan gi fasilitetene våre økonomiske klimabehov.
“Støttet av regjeringens engasjement på 28 milliarder pund, vil de gi oss et veinett i form for det 21. århundre så vel som utover.”
Av de 12 milliarder pund som skal brukes på vedlikehold, vil 6 milliarder pund av dette gå på vedlikehold i tillegg til å gjenopprette 80 prosent av motorveiene i tillegg til store A-veier innen 2020. De oppholdende £ 6 milliarder vil da bli brukt til å handle med etterslep av vedlikehold, så vel som å redusere jettegryter på regionale veier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.