i helgen ser muligens den mest etterlengtede verdensmesterskapssesongen i år avspark, med den konvensjonelle slutten av januar -utsjekkingen til Monte Carlo Stages.
Tilbaketrekkingen av det alt-erobrende VW-teamet og dets stjerne sjåfør Sebastien Ogiers flytting til Ford, sammen med nye tekniske regler, har Citroen tilbake og ankomsten av den nye produsenten Toyota alle kombinert for å tilsynelatende utjevne spillefeltet for 2017.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

VWs fravær og forbedringer vist av Hyundai har gjort sørkoreanerne før sesongens favoritter for mange. Merkets motorsportpresident G.H. Choi var veldig tydelig på den nye i20 WRC -lanseringen før jul og sa “læringen vår er gjort, nå mål å vinne mesterskapet”.
Hyundais sjåføroppstilling av den belgiske Thierry Neuville, Kiwi Hayden Paddon og spanjolen Dani Sordo er uendret-kontinuitet som alle tre ønsker velkommen. “Stabilitet er alltid positiv – vi vet at vi er i stand til å legge mye press på de andre lagene, så det vil være til vår fordel,” sa Neuville til Car Express da vi snakket ved lanseringen.
10

Til felles med mange sjåfører forventer Neuville at de nye retningslinjene vil gjøre bilene raskere, men ikke nødvendigvis mye mer dramatiske å se på, slik noen fans har håpet.
“Det vil være raskere og mye morsommere, ja, men om det vil være mye mer spektakulært utenfra, vet jeg ikke,” sa han. “Alt er bedre: bremser, aero, stabilitet og motorkraft.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.