Porsche har endt opp med å bli de siste store bilene og lastebilprodusenten til å dedikere til å gå inn i Formel E, samt vil avslutte LE Mans -vinnende verdensutholdenhetsmesterskap LMP1 -programmet på den Slutten av sesongen 2017.
Merket vil gå inn i Formel E i 2019 som det andre merket fra Volkswagen Group for å bekrefte sin beliggenhet på nettet – Audi bekreftet tidligere denne måneden at det vil bli med på sporten for sesongen 2017/18, og tar administrering av ABT Sportsline Entry .
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Hva er formel E?
Porsches uttalelse kommer som en clutch av premium tyske produsenter har dedikert til den allelektriske motorsportserien. Denne måneden alene, sammen med Audi, har Mercedes så vel som BMW bekreftet planer om å gå inn i sporten helt. BMW vil bli med i nettet i 2018, mens Mercedes vil gå sammen med Porsche for sesongen 2019/20.
Renault, DS så vel som Jaguar fungerer allerede på Formel E -nettet.
I likhet med disse andre produsentene, vil Porsche bruke formel E som en testbed for å etablere nye elektriske drivlinjer så vel som teknologi, foran firmaets aller første altelektriske biler og lastebil som dukker opp i salg i 2020. Utsatt i IDEA-typen på 2015 Frankfurt Motor Show, vil målet avslutte startpistolen på en EV -transformasjon på Porsche som vil se firmaet etablere elektriske idretter sammen med det tradisjonelle området.
Michael Steiner, medlem av hovedstyret for forskningsstudie samt avansement ved Porsche AG, sa: “For oss er Formel E den ultimate konkurransedyktige atmosfæren for å drive fremover avansering av kjøretøyer med høy ytelse i områder som miljøvennlighet, effektivitet så vel som bærekraft ”.
Porsche uttaler at det allerede har tatt de aller første nødvendige skritt mot å etablere sin Formel E -oppføring i 2019, så vel som mens firmaet støtter seg bort fra LMP1 så vel som WEC, vil det fortsette å investere i GT Class Racing.
Er formel E nå den mest tiltalende motorsporten for produsenter? Fortell oss tankene dine i kommentarene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.