I et forsøk på å skape plass for utvidelse av sin Jaguar Land Rover Classic Division, selger JLR sin reserveflåte av biler og blant dem er 140 barns pedalbiler Fra sitt utvalg av vintage leker. Dette er på ingen måte omfanget av firmaets Pedal Automobile Collection, da markeringen bare selger modeller som ikke inneholder JLR -merkevarebygging.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Av de 140 kjøretøyene som alle vil bli auksjonert uten reserve i Bicester Heritage 21. mars, er det representanter fra nesten hvert tiår av de siste 130 årene med bil. Standout-biler inkluderer en miniatyr Batmobile, førkrigstilede syklister og en BMW Z4. Inkludert i serien er et utvalg av vintage biplaner (selvfølgelig modeller) og en pedalbil designet for å se ut som et damptog.
• Hvordan velge den beste barnasuren på bilen
Dessuten er dette ikke de lekene du ganske enkelt kan hente fra dine lokale Argos. Mange av kjøretøyene som vises har funksjoner du bare forventer på biler i full størrelse, for eksempel stållegemer, bremser, åpning av panseret og støvler, fullt fungerende styring, lyskastere, justerbare pedaler og til og med skinnseter. I noen tilfeller er det eneste å dele disse miniatyrhommene fra den virkelige tingen mangelen på en motor.
4

En av de viktigste grunnene til at JLR Classic Pedal -bilene vil bli rullet over blokken, er at avdelingen håper salg av disse modellene vil skape mer rom for sine spesielle prosjekter, for eksempel Jaguar og Land Rover ‘Reborn’ modeller. Biler som tidligere ble lansert Jaguar Land Rover Classic inkluderer Jaguar E-Type Lightweight og den gjenfødte Land Rover-forsvareren med 5,0-liters V8-kraft.
• Beste leketøysbiler for gutter og jenter i alle aldre
Tim Hannig, direktør for Jaguar Land Rover Classic sa: “[Salget av modellene] vil tillate oss å fokusere på spennende initiativer inkludert; ‘Reborn’ versjoner av Range Rover og Jaguar E -Type, ‘Works Legends’ biler tilgjengelig og ‘Classic Collection’ – ikoniske kjøretøyer som er ivaretatt av et team av spesialister på det nye ‘Classic Works’ -anlegget i Storbritannia. »

Hvilken bil hadde du lengtet etter å ha en miniatyrversjon av da du var liten? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.