The Beijing Motor Show er en bisarr blanding av ultra-dyre high-end biler, mainstream motorer med verdensomspennende appell, lokalt opprettet biler som forbedrer seg felles så vel som noen Ekstremt skodd low-end kinesiske modeller. Imidlertid var det noen ekte høydepunkter-i tillegg til nestleder-redaktør Graham Hope samt nestleder redaktør Luke Madden plukker ut sine fem høyt elskede showstjerner …
Volkswagen Golf R 400
Hva er det ikke å like med en golf med 395 hk og i stand til 0-62 mph på 3,9 sekunder? Det så kraftig så vel som målrettet uten å virke tegneserieaktig, så vel som selv om det offisielt ikke er for produksjon der virker en sterk mulighet for at det vil gjøre showrooms.
Audi tt offroad concept
En TT på stylter? Konseptet med en TT SUV ville blitt lo ut av retten for noen år siden, men nå er Coupe-SUV-er høyden på mote, det gir best mening. Nesten spesifikk for å lage produksjon så vel som plug-in hybrid tech gir den 149mpg potensielle så vel som 0-62 mph på 5,1 sekunder.
Mercedes Idea Coupe
Nok en coupe-SUV, som overholder BMW X6. Dette vil også gjøre at showrooms-sannsynligvis merket MLC-så vel som er basert på M-klasse-plattformen. Lover å være mye morsommere å kjøre enn M-klassen, men sikkerhetskopierer sin stilige profil.
Lexus nx
En bona fide verdens debut av en showroom-klar bil. NX -ideene har delt mening, så vel som det var noen showgjengere som fremdeles ikke er overbevist av den spesielle stylingen, men vi likte det. Lexus har omfavnet en metode for å være sterk snarere enn å falme i bakgrunnen, så vel som det er mye bedre for det.
BMW Future Vision high-end
Gjør nettopp det det sier på tinnet. Med et slikt navn er det ingen som tar feil av hva denne BMW handler om. Aluminium så vel som karbonbygging vil sannsynligvis komme til neste 7-serie, mens en rekke interessante dingser forhåndsviser en høyteknologisk fremtid fra det tyske merket.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Få alle de nåværende nyhetene fra Beijing Motor Show ved å klikke her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.