McLaren har lagt en annen bil til sin junior ride-on modellutvalg. Selskapets mest nåværende 12V -leketøy er en nedskalert versjon av McLaren GT, som er priset mellom £ 163 og £ 234 avhengig av de valgte alternativene.
Leketøyet henter rikelig med inspirasjon fra den virkelige superbilen, og deler sine dihedrale dører og et utvalg av seks fargealternativer, som alle ble kirsebær plukket fra den virkelige bilens katalog. Finishene inkluderer utbrent kobber, silikahvit, Onyx Black, McLaren Orange, Amaranth Red og Burton Blue. Leketøyets hjul samsvarer til og med utformingen av den virkelige bilen

Beste leketøysbiler for barn og jenter i alle aldre

Andre funksjoner inkluderer Working Switchgear for dashbordet, et bøttesete med sikkerhetsbelte, en funksjonell støvel, arbeidsbremselys og falske motorlyder som spiller når barnet trykker på gasspedalen.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Foreldre kan til og med spesifisere McLaren GT Ride-On med en infotainment-skjerm på dashbordet, som kan spille musikk fra enten en USB-enhet eller et SD-kort. Tilbehøret er imidlertid et valgfritt ekstra.
Hayley Robinson, fra McLarens merchandising Department, sa: “Hos McLaren Automotive målmål vi å inspirere den fremtidige generasjonen av superbilentusiaster.
“Den nye GT-turen gjør at selv den minste fansen kan oppdage magien i våre banebrytende superbiler. Vi er glade for å utvikle og oppmuntre yngre sinn og søker å skape neste generasjon sjåfører, ingeniører og bildesignere. ”
Sjekk nå vår videoanmeldelse av det ytterste barns ride-on-leketøy, Bugatti Baby II …

Leave a Reply

Your email address will not be published.