Mercedes har nok en gang utvidet sin AMG GT-familie med dette, AMG GT C Coupe. Med GT C Roadster som ble avduket i fjor, er det et halvveis hus mellom de vanlige GT S og den sporfokuserte GT R. Samtidig har resten av Porsche 911-rivalens rekkevidde også blitt oppdatert for 2017.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Mercedes-AMG GT C Coupe lanseres senere i år, opprinnelig i en spesialutgave 50-trim som gir svart detaljering og eksklusiv malingsfinish. I likhet med GT C Roadster produserer den 4,0-liters tvillingturbo V8 549bhp og 680Nm dreiemoment-opp fra 515bhp og 680Nm av AMG GT S. som driver den fra 0-62 mph på 3,7 sekunder-identisk til GT C Roadster- og videre til en toppfart på 197mph.
• Detroit Motor Show 2017: Nyheter
22

GT C Coupe er bare 35 kg lettere enn Roadster, og får den samme 57 mm bredere baksporet over standardbilen. Det er også en rekke aerodynamiske oppgraderinger, ny adaptiv demping og bakakselstyring som lar bakhjulene peke i motsatt retning av frontene opp til 62 mph, og i samme retning som frontene over den hastigheten, for å forbedre grepet og stabiliteten .

Leave a Reply

Your email address will not be published.