Det kan kjempe for interesse ved siden av den stormende XE SV Job 8, men det ser ut til at Jaguar på samme måte har benyttet seg Super-Saloon.
BMW M6 Gran Coupe -rival dukket opp tidligere i dag i forkledning på den berømte Goodwood Hill -banen, og satte tidsbestemte omganger i relativt moderat forkledning. En modifisert støtfanger så vel som større svarte hjul ser ut til å være summen av den utvendige stilendringene.
6

Selve kamuflasjen består av tallene ‘575’, så vel som Auto-avsløring blir ført til å tro at dette refererer til en forstørret effektutgang fra den superladede 5,0-liters V8. Tidligere ved 542 hk forventes det nye systemet nå å skape nøyaktig samme 567bhp som F-Type SVR-sportsbilen, mens dreiemomentet skal øke til rundt 700nm.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Disse tykke tallene bør skape en liten forbedring på den vanlige bilens 4,4 sekunder 0-62 mph tid, det er usannsynlig at den begrensede toppfarten på 174 mph vil endre seg. Det er ennå ingen indikatorer på om Jaguar vil gjøre noen form for revisjoner av suspensjonen eller bremsene.
Vi kan se forbedringer av hytta, men med noen oppdaterte teknologier så vel som materielle endringer. Forvent at bilene og lastebilen skal være dyrere enn den nåværende oppføringskostnaden på £ 92.000 når den dukker opp senere i år.
Er du spent på den oppdaterte Jaguar XJR? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.