Fiat sitt etterlengtede forsøk på pick -up -lastebilmarkedet – den nye fullbacken – har nettopp blitt mer ønskelig takket være noen fabrikktilpasningsstylingoppgraderinger i fullback Cross. Det skyldes trefferlokaler om sommeren.
Korset ble bygget for å “utvide appellen til fullbacken med livsstilsbrukere”, og har noen utvendige stylingoppgraderinger inkludert et redesignet rist med matt svart fargelegging og en satengsølv skliplate. Speilene, dørhåndtakene og en ny baksportbar som sitter over lastbukta er også i svart, mens større sidetrinn og en svart lastbukta fullfører utseendet.
4

Fullback Cross er bare tilgjengelig i dobbel-gab-form, og har en omfattende konvensjonell settliste. Den har syv kollisjonsputer, advarsel om avgang, trailerstabilitetsassistanse, cruisekontroll, xenon hodelykter med LED løpelys og oppvarmet lærbekledning (med et elektrisk førersete). Dual-sone klimakontroll, SAT-NAV og et bakside-kamera fullfører hovedutstyret.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Fullbacken er bare tilgjengelig med en 2,4-liters dieselmotor, bare med en 2,4-liters dieselmotor, og får valget av en sekstrinns manuell eller fem-trinns automatisk girkasse. Fire modus som er valgbar firehjulsdrift med en elektronisk kontrollert kobling er konvensjonell montering. Forvent at fullback -krysset vil bli priset til litt mer enn en lignende utstyrt konvensjonell modell.
Hva synes du om fullback -korset? Gi oss beskjed nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.