Hva er de mest betydelige bilene og lastebilene som har blitt introdusert de siste 20 årene? Jeg er sikker på at vi alle hadde forskjellige meninger, men det er en ubestridelig situasjon som skal produseres Toyota Prius. Ja, utrolig som det kan se ut, det er nå hele to tiår siden innpakningene ble trukket av den aller første produksjonen Prius på Tokyo Motor Show fra 1997.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Noen måneder senere sto vi bak rattet for aller første gang, samt kom bort passende imponert. “Totalt sett er Prius et bemerkelsesverdig stykke ingeniørfag,” sladret vi. “Med driftskostnader for små endringer så vel som veldig lite utslipp, kan det godt være et glimt av fremtiden.”
• Fineste hybridbiler og lastebiler til salgs
Hvor sjarmerende disse ordene ser ut nå, med gatene i våre store byer fulle av Prius -modeller, så vel som Toyota så positive at det er forankret i den offentlige forståelsen som den ledende på dette feltet at det markedsfører seg som: “Vi er hybrid” .
Selvfølgelig har det ikke alle vært vanlig seiling de siste 20 årene. Jeg husker godt mange klager over de tidligere versjonenes dumpy styling, nå adressert på den ultra-fold nåværende bilen, pluss kommentatorer som omdøpte den til “fromme”, et kjøretøy som bare ville bli drevet av øko-forkynnende do-gooders som bar ingen forhold til typiske bilister. Nøyaktig hvor galt de hadde, ikke sant?
Når vi akselererer med hastighet mot en elektrifisert fremtid, med nye merkevarer så vel som Tech som dukker opp hver måned, tror jeg det er verdt å ta pause i tillegg til å hylle Prius på dette landemerket i utviklingen. I mange metoder kan du foreslå at det virkelig har lagt grunnlaget for det nåværende landskapet. Med rundt 6,4 millioner salg til dags dato, er det overtalt mye mennesker om fordelene med elektrisk kraft.
Og om du er enig med meg eller ikke nå, det er en ting jeg er sikker på; Om 20 år vil omdømmet ha vokst igjen som pioner for en miljørevolusjon.
Hva tror du er de mest betydelige bilene og lastebilene som har blitt introdusert de siste 20 årene? La oss forstå nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.