over hele verden eksport for britiskbygde biler og lastebiler har truffet fem millioner med tanke på at 2010, med de typiske kostnadene for eksporterte biler og lastebiler som doblet det siste tiåret, I følge tall utgitt av Society of Motor Makers samt Traders (SMMT).
I juli ble 132.570 biler og lastebiler produsert, og tok totalt sett med tanke på at 2010 til fem millioner merket. Kostnaden for de typiske bilene og lastebilene som nå eksporteres er £ 20.600 sammenlignet med bare £ 10.200 i 2004.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Statistikken viser også at nesten åtte av 10 biler laget i Storbritannia nå blir eksportert ettersom populariteten til high-end britiske merkevarer fortsetter å utvikle seg i Europa, og mye viktigere, det kinesiske markedet.
• Utenlandske sjåførers ubetalte bilparkeringsbøter som koster råd millioner
Storbritannias fabrikker har nylig sett en fornyelse nylig med investeringer fra utenlandsk virksomhet som Jaguar Land Rover, Bentley, Nissan samt Toyota. Så langt har 923 884 biler og lastebiler rullet av de britiske produksjonslinjene – opp 3,4 prosent i begynnelsen av 2013.
SMMT uttalte rundt 1,6 millioner biler og lastebiler vil bli opprettet i Storbritannia i 2014 med forrige rekord på 1,92 millioner biler og lastebiler satt i 1972 som ble skadet i 2017.
• Briter går i fare for store eurobiler og leiebiler for lastebiler
“Det britiske bilmarkedet fortsatte sin renessanse i juli, med måneden som markerte fem millioner biler og lastebileksport med tanke på at 2010,” uttalte Mike Hawes, SMMT -administrerende direktør. “Dette er en viktig milepæl så vel som et vitnesbyrd om den spirende merittlisten for britisk bilopplevelse samt etterspørsel etter britiskproduserte biler.
“Betydelig, britiske biler og eksportverdier for lastebiler har doblet seg det siste tiåret – noe som gjenspeiler mangfoldet av produktene vi lager, samt beviser sektorens verdi som en verdensomspennende investeringsmulighet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.