Den nye Dacia Logan MCV Estate har gått i salg, med priser fra £ 6.995. Det gjør det til den rimeligste eiendomsbilen du kan kjøpe i Storbritannia, til £ 4000 mindre enn et skoda Fabia Estate på inngangsnivå.
Logan MCV – som står for maksimal kapasitetsbil – blir med i Dacia -serien til Sandero, Sandero Stepway og Duster, og blir Renault Budget -merkets fjerde modell.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

I hovedsak en fem-seters eiendomsversjon av Sandero, har MCV en 573-liters støvel med setene opp, som sveller til 1 518 liter med setene nede-henholdsvis 253 og 318 liter større enn Sandero-hatchbacken.
Som med resten av DACIA -området, er tre trinnnivåer tilgjengelige – tilgang, atmosfære og vinner – og to bensin- og en dieselmotor vil bli tilbudt.
Logan MCV-tilgangen inkluderer 15-tommers stålhjul, ABS, trekkontroll og fire kollisjonsputer og kan bare fås med de velprøvde og evaluerte 74bhp 1,2-liters bensinmotoren.
For en ekstra £ 600 kan du oppgradere til MCV -stemningen, som legger til en radio/CD -spiller, USB -inngang, Bluetooth, ekstern sentral låsing og elektriske frontvinduer.
Den toppspeside Logan MCV-vinneren forventes å være den viktigste selgeren i Storbritannia. Det starter på £ 8.995 og inkluderer klimaanlegg, elektriske dørspeil, cruisekontroll, et skinnpakket ratt, elektriske bakvinduer og tåkelys foran.
Både atmosfæren og vinneren er tilgjengelige med valget av 89bhp 0,9-liters tresylindret bensin og 89bhp 1,5-liters firesylindret diesel, i tillegg til 1,2 bensin. Til tross for de små motorene, er Renault opptatt av å påpeke at den tyngste Logan MCV bare veier 1.090 kg.
Alternativene inkluderer en syv-tommers berøringsskjerm lørdag-nav (£ 250), parkeringssensorer for bakre kjøretøy (£ 250) og lærbekledning (£ 600) på Laureate-modeller. På atmosfære og lauriate modeller koster metallmaling £ 495 og 15-tommers legeringer er £ 425.
Tilgangsmodellen kommer utelukkende i hvitt, mens stemningen og Lauriate kommer i et utvalg av fem farger – Cinder Red, Mercury, Pearl Black, Sargasso Blue og Stone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.