Volvos kommende spedbarns elektriske SUV, vil sannsynligvis bli utviklet i Kina, selskapets leder har utsatt – men det ser ut til å være usannsynlig å bli kalt XC20.
Det svenske merkets administrerende direktør Hakan Samuelsson har allerede bekreftet at den nye designen vil fungere en SUV-kroppsstil i tillegg til å være basert på en renelektrisk plattform etablert av Volvos eier, kinesisk konglomerat Geely. Volvo har allerede ertet den nye bilen, inkludert den i en designoppstilling vist på en presentasjon tidligere i år, i tillegg til at den forventes å spille en viktig funksjon i selskapets ambisjon om å øke salget fra rundt 800 000 enheter per år til 1,2 millioner innen 2025.

Polestar Job 0 for å være helt karbonnøytral

Samuelsson snakket på Volvos halvårsmonetære resultatpresentasjon, og uttalte at spedbarns-SUV EV ville overholde neste generasjon XC90, som i seg selv vil være elektrisk. “Når det gjelder timing, har vi uttalt at det neste nye elektriske kjøretøyet virkelig er etterfølgeren av SUV -flaggskipet vårt,” sa han. “Det er den aller første; Etter det vil det være en mindre SUV, så vel som det er det vi snakker om her. Det er ekstremt sannsynlig at det vil bli laget i Kina, ja.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

“Det vil være flere kjøretøyer å følge, så vel som jeg mener at vi bør begynne å tro på nye kroppsformer,” la han til. “Det er ikke bare sedans, vogner så vel som SUV -er. Elektrifisering vil på samme måte endre formen på bilene; De krever å være mer aerodynamiske, så kanskje vi vil overraske folk litt der i fremtiden. Det er ikke bare de tradisjonelle kjøretøyene som vi har hatt så langt. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.