Ny finansiering er kunngjort for å støtte installasjonen av rundt 3.550 offentlige elektriske kjøretøyladningspunkter i løpet av de neste to årene.
OFGEM – den ikke -ministerende regjeringsavdelingen som er ansvarlig for å regulere Storbritannias gass- og elektrisitetsmarkeder – vil finansiere installasjonen av ny kabling på motorveiserviceområder og viktige bagasjeromsplasser for å tillate 1800 raske EV -ladere. Regulatoren vil også støtte installasjonen av 1.750 nye offentlige ladere i byer.

Regjeringen investerer ytterligere 20 millioner pund i elektriske billadere på Kerbside

Installasjonen av disse laderne kommer som en del av en investering på 300,5 millioner pund i 204 netto null prosjekter over England, Skottland og Wales, som tar sikte på å støtte ren bære og varme. På sin side er denne pakken en del av en samlet investering på 40 milliarder pund, mer finansiering som skal frigjøres etter 2022.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Forskning fra Ofgem antyder at 36 prosent av husholdningene som ikke har til hensikt å kjøpe en elektrisk bil blir utsatt for mangel på offentlige ladningspunkter i nærheten av hjemmet. Det er håpet at investeringen i nye ladere vil bidra til å forhindre angst for rekkevidde.
Rachel MacLean -parlamentsmedlem, minister for fremtiden for transport, sa at investeringen ville “forbedre motstandskraften” i Storbritannias EV -ladenettverk. Jonathan Brearley, administrerende direktør i Ofgem, la til at det ville gi sjåførene “flere ladealternativer for lengre reiser”.
Nyheten kommer sammen med en annen kunngjøring fra avdelingen for forretnings-, energi- og industriell strategi (BEIS) av en investering på 166,5 millioner pund i grønn teknologi.
Programmet, som forventes å skape 60 000 arbeidsplasser, inkluderer en investering på 60 millioner pund i hydrogenproduksjon, som Beis sier kan brukes til å drive transport, blant annet.
Energiminister Anne -Marie Trevelyan sa at ordningen “vil oppmuntre til den raske utviklingen av teknologiene vi trenger for å regjere i våre utslipp og overgang til en grønn økonomi – en som reduserer kostnadene for virksomheten, øker investeringen og skaper arbeidsplasser”.
Sjekk ut de beste elektriske bilene å kjøpe nå …

Leave a Reply

Your email address will not be published.