Den nye, altelektriske Lexus UX 300E er tilgjengelig å kjøpe i Storbritannia nå. Prisene starter fra £ 43 900 for basismodellen, klatrer til £ 53 500 for flaggskipet Takumi -varianten, og de første leveransene kommer i løpet av mars 2021.
UX 300E er Lexus første ren-elektriske bil og er utviklet for å konkurrere med den nye Volvo XC40-ladingen P8 og den kommende Tesla-modellen Y. Det vil også fungere som et mye mer eksklusivt alternativ for slike som Kia E-Niro, Hyundai Kona Electric og Mg Zs EV.

Topp 10 lengste rekkevidde elektriske biler 2022

Avgjørende er imidlertid at UX 300E er den eneste premium SUV-en som for tiden er i salg i Storbritannia, som kvalifiserer for regjeringens plug-in-plug-in Automobile Grant-om enn bare på selskapets inngangsnivå- og mellomdistansemodeller.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Standardutstyr inkluderer 17-tommers legeringshjul, automatiske LED-hodelykter, parkeringssensorer foran og bak og automatiske vindusviskere. På innsiden får kjøpere et omvendende kamera, oppvarmede og elektrisk justerbare forsetene, et elektronisk justerbart ratt og et syv-tommers infotainment-system med Apple CarPlay og Android Auto.
22

Lexus mellomgående premium pluss-modell er priset fra £ 47.400 og tilfører skinnbekolstrekk, et oppvarmet ratt, nøkkelfri inngang, oppvarmede ytre bakseter og et ventilasjonssystem for forsetene. Kjøpere får også personvernglass, en trådløs smarttelefonlader og pyttelys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.