fra 2015, har Euro NCAP uttalt at sine femstjerners sikkerhetstestsikkerhetspoeng nesten bare vil være forbeholdt biler og lastebiler med autonom nødbremsing (AEB).
Uttalelsen sørger for at innovasjonen skal spille en enda mye mer kjent funksjon på nye biler og lastebiler som gjelder markedet – men hva er det, nøyaktig hvordan fungerer det så vel som nøyaktig hvordan kan du få det til? Vi har satt sammen denne detaljerte guiden for å beskrive alle …
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

AEB jobber separat av bilisten for å gå inn i en ‘kritisk’ omstendighet, samt bruke bremsene for å stoppe et krasj. Det tilbys på mange premiummodeller, men mindre typisk på mainstream -biler.
For å kvalifisere seg til en femstjerners rangering, vil produsenters biler og lastebiler måtte fungere AEB som fungerer i bykjøring så vel som i høyere hastigheter. I tillegg til fra 2016, vil Euro NCAP også gå et trinn i tillegg, i tillegg til å inkludere fotgjengerdeteksjonssystemer også.
En talsperson for Euro NCAP fortalte at Automobile avslører at den største vanskeligheten nå er å få den tilpasset massemarkedsbiler.
Hun sa: “Offentlig forståelse så vel som forbrukervillighet til å betale vanligvis ut med hvilken pris biler og lastebilprodusenter vil gjøre disse systemene mye mer tilgjengelige. Vi tror at å gjøre disse systemene til en forutsetning for fem stjerner vil forbedre tilgjengeligheten av markedet så vel som opptak betydelig. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.