TVRs urolige, langvarige vekkelse har fått nytt håp – selskapet har sikret seg et Coronavirus Companruption -lån på 2 millioner pund, og søker mye mer finansiering for å få firmaets beregnet Fabrikk i Ebbw Valley, Sør -Wales, oppe og går.
TVR har imidlertid falt godt under de 25 millioner pund den ønsket å skaffe. Selv om denne ekstra kontanten vil hjelpe selskapets situasjon, er det fortsatt omfattende testing og utvikling som trengs før bilen vil være produksjonsklar, selv nå som TVR har bedt Gordon Murray Design for litt ekstra hjelp.

TVR Chimaera: Innkjøpsveiledning og gjennomgang (1992-2003)

Forsinkelser i Griffiths utvikling kan tilskrives et par faktorer. Coronavirus er en, men en annen er lokalene, ettersom fabrikken øremerket til Griffith -produksjon trenger omfattende oppussing.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Siden den walisiske regjeringen eier en eier av tre prosent i selskapet, med en komplisert avtale på plass når det angår eierskap til hjemmet relatert til prosjektet, er det et insentiv for landet til å garantere at prosjektet gjelder FRUSE til å betale tilbake skattebetalerne. Utbedringsarbeid på fabrikken starter senere denne måneden.
Ny TVR Griffith: Plattform og drivlinje
Griffith trinn 4 314 mm lang, 1 850 mm bred og 1 239 mm høy, noe som gjør omtrent samme størrelse som Aston Martin V8 Vantage, men mye mer kompakt enn Porsche 911 og Jaguar F-typen. I motsetning til noen av sine rivaler, er imidlertid Griffith basert på en karbonkomposittstruktur og veier mindre enn 1250 kg.
28

Når den nye Griffith kommer, vil den ha en naturlig aspirert 5,0-liters V8 og en konvensjonell sekstrinns manuell girkasse, hentet fra Ford. Enheten utvikler 500 hk – nok for en tid på 0–62 mph på mindre enn fire sekunder og en toppfart på 200 mph. TVR sikter også til et kraft-til-vekt-forhold på 400 hk per tonn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.