Dette er vårt aller første blikk på den helt nye Peugeot 108, som på samme måte vil skrive grunnlaget for den nye Toyota Aygo samt Citroen C1. Det vil være en noe større og mye mer nyttig versjon av 107, som den vil erstatte i 2014.
Under Peugeots nye navnestrategi er design som slutter med en ‘8’ utviklet for å være et mye mer premium kjøretøy i tillegg til å bedømme etter proporsjonene av denne prototypen, ser 108 ut til å være nettopp det.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Selv om hvert panel på 108 er skjult for utsikt med tung kamuflasje, er det en rekke synlige modifikasjoner av den kvikke bybilen.
Den avrundede frontenden er å holde Peugeots nye bilde, så vel som stylingen sannsynligvis vil være en nedskalert versjon av 308 -hatchbacken. Hjulene på 108 er også bedre til hvert hjørne av bilen, noe som indikerer en langvarig akselavstand, som vil gi forbedret interiørområde, så vel som mye mer smidig håndtering.
Når du ser på baksiden av 108, har den nøyaktig samme boxy holdning til VW Up! Imidlertid gjør det uten de kvadratiske vinduene takket være en mye mer tiltalende stigende linjer.
108 er fremdeles i tidlige stadier av avansement, så en kostnad så vel som utgivelsesdato er ennå ikke avslørt, men du kan forvente at den skal utgjorde fra rundt £ 8.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.