med deler av landet under en rekke centimeter snø samt is, denne ukens problem med bil avslører – ut 23. januar 2013 – inneholder vår spesielle 4×4 mega -test. For å markere introduksjonen av den nye BMW 320i XDRIVE, har vi samlet fem forskjellige firehjulstrekksystem 4WD – For å oppdage hva som takler Storbritannias vintersesong som kjører best.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Også i denne ukens utgave har vi full beskyttelse av Detroit Motor Show, med detaljer om den kommende Honda NSX, splitter nye Audi RS7 samt BMW 3-serie-rivalling Infiniti Q50.
I stasjoner har vi vært bak rattet til den helt nye Skoda Octavia for aller første gang, i tillegg til den ansiktsløftede Ford Fiesta, Peugeot RCZ, Audi R8 Spyder samt Mazda MX-5.
I tillegg har vi de nyeste produktanmeldelsene, kjøpeguider så vel som forbrukernyheter, i tillegg til Mike Rutherfords syn på Hondas beslutning om å kutte 800 oppgaver på anlegget i Swindon.
Utstedelse 1 252 tilbys å kjøpe nå, priset til £ 2,45. Alternativt kan du forsikringskrav seks problemer for £ 1, så vel som at magasinet har gitt direkte til døren din ukentlig eller laster ned vår nye iPad -utgave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.