Skoda har introdusert et nytt trimnivå for Scala Hatchback, kalt SE Technology. I likhet med firmaets Octavia SE-teknologi, er det en mye bedre utstyrt versjon av SE-modellen på inngangsnivå, som inneholder en rekke kosmetiske og innovasjonsoppgraderinger til en mye mer verdidrevet pris.
Den nye Skoda Scala SE-innovasjonen sitter mellom mellomtonen SE L samt Monte Carlo-design i rekkevidden i Hatchbacks line-up-samt den vil bli tilbudt å kjøpe fra 24. august i år, med kostnader som starter fra £ 20.825.

Beste forretningsbiler og lastebiler 2022

Forbedringer i forhold til Scala SE inkluderer et friskt sett med 16-tommers legeringshjul, kromvinduene, noe sølvtrim for dashbordet, så vel som Skodas større 9,2-tommers Amundsen infotainment-system, som gir støtte for Apple CarPlay samt Android Auto .
3

Det drives av Volkswagen Groups allestedsnærværende turboladede 1,5-liters firesylindrede bensinmotor, som skaper 148 hk samt 250Nm dreiemoment. Innkjøpere har muligheten til enten en sekstrinns håndbok-girkasse eller en syv-trinns automatisk dobbel kobling-selv om sistnevnte valg vil legge til ytterligere £ 1.300 til bilens klistremerke.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Når den er spesifisert med en håndbokgir, gir drivlinjen en tid på 0–62 mph på 8,2 sekunder, samt en toppfart på 137 mph. Drivstofføkonomisk klima ligger på 49,3 mpg, mens CO2 -utslipp er en erklært 130 g/km – noe som innebærer forretningsbiler og lastebilpriser burde være ganske kostnadseffektive for de i det laveste skattebåndet.
Skoda har målrettet den nye Scala SE -innovasjonen hos Fleet Customer, som er en ekstremt konkurransedyktig markedsseksjon som hovedsakelig er drevet av verdi. Som sådan uttaler det tsjekkiske firmaet at denne nyeste SE-innovasjonsvarianten legger til rundt £ 2.100-verdien av statister over den tilsvarende SE-modellen, mens det bare er £ 400 mye mer kostbart å kjøpe.
Hva lager du av den nye Skoda Scala SE -teknologien? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.