Dette er den ansiktsløftede Peugeot 3008 Crossover, som tilbys å bestille i Storbritannia nå med kostnader fra £ 27.160 for den aktive premium på inngangsnivå, og klatret til £ 47.430 for den Flaggskip GT Premium Variant. Det aller første leveransene forventes å dukke opp tidlig neste år.
Den nye Look Peugeot 3008-sorten er delt inn i seks trimnivåer. Det er firmaets kjente aktive, appell og GT -spesifikasjoner, som hver kan utstyres med en mellomliggende “premium” valgpakke. Imidlertid vil ikke britiske kjøpere bli tilbudt den aktive varianten på inngangsnivå, med vår line-up åpning med den aktive premiumvarianten.

New Peugeot 3008 kan ha et elektrisk område på 400 kilometer pluss

Den aktive premiumdesignen inkluderer 17-tommers legeringshjul, nøkkelfri start, klimaanlegg med to soner, foran så vel som bilparkeringssensorer bak .
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Peugeot 3008-appellen starter på £ 28.760, samt legger til 18-tommers legeringshjul, bakre personvernglass, unikt materiale møbeltrekk samt nytt 10-tommers infotainment-skjerm med et tilkoblet SAT-NAV-system. Appeal Premium -utformingen koster ytterligere £ 700 i tillegg til å legge til nøkkelfri inngang, aluminiumtakskinner, et sammenleggbar reisende sete i tillegg til en innvendig belysningspakke.
Prisene for GT -design begynner på £ 31.260. Oppgraderinger over Appeal Premium -varianten inkluderer LED -frontlykter, et kontrastfull svart tak samt adaptiv cruisekontroll. Setene er også trimmet i Alcantara så vel som møbeltrekk i skinn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.