BMW bruker sitt husets motorshow i München for å vise frem skritt det gjør i bærekraft. I tillegg til at den har produsert en unik idé for å hjelpe til med å få poenget over: I Vision Circular.
I Vision Circular er tenkt som et kompakt elektrisk kjøretøy som ville være i salg i 2040, og er en fire meter lang, fem-dørs supermini som introduserer en rekke nye stilbehandlinger for BMW-merket. Mest bemerkelsesverdig er frontenden, noe som totalt tenker på dobbelt-Kidney-gitterbehandlingen, men det er et helt nytt blikk på baksiden også, pluss et enormt generelt glassområde for å hjelpe hytta til å føle seg mer romslig og luftig.

Nytt BMW IX5 hydrogen i endelig kaldt værforholdstesting på drivstoffcelle drivlinje

Materialene så vel som metoder som er inkludert i å produsere er viktigere enn bilens form; Faktisk passer BMW for å påpeke at den siste ideen “ikke tilbyr en forsmak på‘ Neue Klasse ’(den neste bølgen av nye design fra firmaet)”. I stedet viser I-visjonssirkulæret nøyaktig hvordan et kjøretøy kan opprettes med 100-prosent resirkulerte materialer som igjen kan resirkuleres helt.
18

Som et resultat er kjøretøyet designet for å bli tatt raskt fra hverandre for å omdirigere omgang, med hurtigutløsningsfester på hjulene, setene samt instrumentpanel. BMW sier at behandlingen foran gitter viser nøyaktig hvordan digital stil i fremtiden kan ta plasseringen av fysisk utforming av støtfangere så vel som lys, noe som reduserer kompleksiteten og effekten av produksjon. Det er ingen fysiske merker koblet til; I stedet er BMW så vel som kjøretøylogoer laser-etset på panelene.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published.